Dobrodošli na prvavrsta.net

Nakupovalna košarica

Menu
Akcija!
5102721705-feb.-19-10.07
5102721705-feb.-19-10.07

Cecotec Conga 1090 connected

249,99 199,99

Cecotec Conga 1090 Connected robotski sesalnik

Robot z inovativno sesa, riba in pometa tla! Z inovativno tehnologijo 4v1 z dvema ločenima posodama za organizirano in pametno čiščenje celotne površine. Možnost hkratnega sesanja, pometanja in pomivanja s posodo za mokro in suho čiščenje.

Nadzor preko aplikacije

Aplikacija za pametne telefone z načrtom, s katero lahko prek izbire načinov čiščenja, razporejanjem programov čiščenja, izbiranjem moči sesanja in ribanja ali preverjanjem izvedenih čiščenj nadzorujete robota.

Upravljanje z glasom

Zahvaljujoč tehnologiji VirtualVoice lahko povežete svojega robota z virtualnima glasovnima pomočnikoma Alexa in Google Home. Z različnimi glasovnimi ukazi lahko sprožite čiščenje, zaustavite čiščenje, pošljete robota nazaj na polnilno mesto ali določite njegovo lokacijo z zvočnimi signali.

Najboljši prijatelj hišnih ljubljenčkov

Sistem BestFriend Care za hišne ljubljenčke z dvema krtačama, ki preprečujeta zapletanje dlak. Posebna gumijasta krtača za odstranjevanje živalskih dlak iz površin, kot so preproge in predpražniki, bo poskrbela, da je preglavicam z odpadlimi dlakami končno konec, krtača iz dveh materialov za vse vrste površin in umazanije pa bo posesala in očistila vse ostale površine do potankosti.

Pametna tehnologija ribanja

Tehnologija iWater omogoča pametno ribanje. Preizkusite popoln nadzor s tremi stopnjami ribanja, ki so primerne za vse vrste površin. Nastavek Twin Floor iz dveh materialov zagotavlja profesionalno vseh vaših prostorov.

Poslovite se od prašnih preprog

Sistem Turbo Clean Carpet je zasnovan za učinkovito čiščenje preprog. Naj bodo vaše preproge ponovno čiste, kot bi bile nove.

Tehnologija za vedno čista tla

Tehnologija ForceClean System z izjemno močno turbino, ki omogoča največjo moč sesanja do 1400 Pa, bo poskrbela odlično sesanje in čiščenje. Učinkovito posrka vse vrste umazanije in vam zagotavlja vedno čista tla in brezskrbno bivanje.

Tri stopnje moči: Eco, Normal, Turbo

S tremi stopnjami moči bo sesanje vedno točno takšno, kot ga potrebujete. Način Eco (800 Pa) za površinsko čiščenje ima najmanjšo porabo energije. Način Normal (1200 Pa) je namenjen dnevnemu čiščenju, način Turbo (1400 Pa) pa za globinsko čiščenje.

Šest načinov čiščenja

Izbirajte med šestimi načini čiščenja: Auto, Edge, Manual, Room, Spiral in Back home.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

Maks. čas delovanja: 160 min
Višina sesalnika: 7.5 cm
Čiščenje steklenih površin: NE
HEPA filtracija: NE
Vrsta baterije: Li-ion
Napetost akumulatorja: 14.4 V
Kapaciteta baterije: 2600 mAh
Zaščita pred padcem: DA
Urnik čiščenja: Dnevno
GARANCIJA 24 MESECEV

Mnenja strank

še ni mnenj.

Bodite prvi in ocenite “Cecotec Conga 1090 connected”