Dobrodošli na prvavrsta.net

Nakupovalna košarica

Menu
prenos (13)
prenos (13)

Galaxy Step mini stepper učinkovita vadba za celotno telo: ciljna krepitev mišic, boljša drža in kurjenje maščobe

149,00

Kategorije: ,

MINI STEPPER

Bodite vedno v dobri formi z mini stepperjem Galaxy Step blagovne znamke Capital Sports: gre za odličen domači vadbeni pripomoček, s katerim si boste izboljšali kondicijsko pripravljenost, pri tem pa bo pripomoček zavzel zelo malo prostora!

Poleg boljše drže telesa boste z mini stepperjem Galaxy Step lahko izvedli odličen trening za noge, zadnjico in boke ter pri tem porabili obilico kalorij. Razlika, ki jo boste opazili že po nekaj vadba, bo neverjetna. Počutili se boste kot prerojeni, tako pa bo videti tudi vaše telo. Zaradi vrvi Power Ropes, ki so priložene v paketu, boste lahko okrepili tudi mišice rok in prsi.

Na zaslonu LCD boste lahko spremljali podatke o moči, porabljenih kalorijah in številu korakov na minuto. Nastavljiv časovnik vam bo v pomoč pri skrbno načrtovanih vadbah. Z brezplačno aplikacijo Fit Show boste lahko svojo športno aktivnost dodatno dokumentirali, shranili in obdelali. Hidravlični sistem Shock-Absorbing in velike gumirane stopalke bodo v vsakem trenutku omogočile varno in sklepom prijazno vadbo. Zaradi velikih stopalk in trdne zgradbe je mini stepper Galaxy Step primeren praktično za vse ljudi, velikosti stopal in težo (nosilnost do 120 kg).

Nedrseče gumijaste nogice zagotavljajo varno uporabo in stabilno namestitev mini stepperja, prav tako pa ščitijo podlago in sosedova ušesa pri bolj kompleksi vadbi.

Izjemen domači vadbeni pripomoček, ki vas bo razvnel: mini stepper Galaxy Step blagovne znamke Capital Sports

Mnenja strank

še ni mnenj.

Bodite prvi in ocenite “Galaxy Step mini stepper učinkovita vadba za celotno telo: ciljna krepitev mišic, boljša drža in kurjenje maščobe”