Dobrodošli na prvavrsta.net

Nakupovalna košarica

Menu
prenos

OstroVit Supreme Pure Creatine Monohydrate 500g

8,99

Supreme Pure Kreatin Monohidrat – vir kreatina izjemne kakovosti

Supreme Pure Kreatin Monohidrat je visokokakovosten kreatin monohidrat. Človeško telo lahko proizvede manjše količine kreatina ali ga pridobi z uživanjem hrane in prehranskih dopolnil. Kreatin je priljubljeno dopolnilo, zlasti med športniki in aktivnimi ljudmi, ki poskušajo povečati svoje zmogljivosti. V enem odmerku boste prejeli do 2,5 g kreatina, paket pa vsebuje 200 odmerkov.

 

Supreme Pure Kreatin Monohidrat in njegove prednosti

  • vsebuje kakovosten kreatin monohidrat
  • povečuje zmogljivost med intenzivnimi treningi
  • vsebuje 2,5 g kreatina v 1 odmerku
  • 200 odmerkov v 1 pakiranju

 

Sestavine

Kreatin monohidrat.

 

Priporočena uporaba

Dodajte 2,5 g (1/2 merice) v 100-150 ml vode ali soka. Med dnevi treninga spijte dva odmerka na dan, enega takoj po tem, ko se zbudite in drugega po treningu. V dnevih, ko ne trenirate, spijte en odmerek na dan po tem, ko se zbudite.

Opozorilo

Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Izdelka ne uporabljajte kot nadomestilo za raznoliko prehrano. Priporočata se uravnotežena prehrana in zdrav življenjski slog. Ne uživajte, če ste alergični na katero koli sestavino. Izdelek ni primeren za otroke, nosečnice ali doječe ženske, ljudi, ki se zdravijo z antidepresivi ali ljudi, ki trpijo zaradi odpovedi ledvic. Posodo hranite tesno zaprto na suhem mestu, pri temperaturi med 15-25 °C. Zaščitite pred neposredno sončno svetlobo. Hranite izven dosega otrok.

Izdelek se proizvaja v obratu, ki predeluje druge sestavine, ki vsebujejo naslednje alergene: mleko (vključno z laktozo), arašide, druge oreščke, sezamova semena, oves, jajca, rake, ribe.

Mnenja strank

še ni mnenj.

Bodite prvi in ocenite “OstroVit Supreme Pure Creatine Monohydrate 500g”