Dobrodošli na prvavrsta.net

Nakupovalna košarica

Menu
Akcija!
ag9-serija-4k-ultrahd-oled-sony-televizor-androidtv-600×762

Tv sprejemnik android Sony 4K UHD KD77AG9BAEP

4.999,00 4.599,00

Kategorije: ,

Sony 4K UHD KD77AG9BAEP Android TV sprejemnik

Oglejte si, kako na tem televizorju 4K HDR z zaslonom OLED, procesorjem Picture Processor X1™ Ultimate in zvokom Acoustic Surface Audio+™ oživi režiserjeva vizija.

MASTER Series
Naša strast je oblikovanje televizorjev, ki gledalcem podajo namen ustvarjalca. Televizorji serije MASTER Series ustrezajo kriterijem naših najboljših inženirjev in zagotavljajo prikaz čudovite slike. Prvič lahko ustvarjalci pustijo prosto pot domišljiji in si vizijo ogledajo doma.

Slika in zvok v popolni harmoniji
Z realističnimi slikami in ustrezno akustiko boste uživali ob gledanju. Slike s čudovitimi podrobnostmi skupaj z zvočno tehnologijo Sound-from-Picture Reality™ zagotavljajo izjemno zvočno-vizualno izkušnjo.

Procesor za slike X1™ Ultimate
Procesor za slike X1™ Ultimate z najvišjo zmogljivostjo obdelave zazna na stotine različnih predmetov na zaslonu in pametno poudari svetlost, podrobnosti in barve tako, da je vsebina izredno ločljiva, svetla in neverjetno realistična.

Televizorji OLED
Pristna resničnost oživi z globoko črno in z naravnimi barvami. Procesor za slike X1™ Ultimate natančno nadzira vsako od več kot 8 milijonov samosvetlečih slikovnih pik na zaslonu. Sonyjev televizor OLED 4K HDR nudi izjemen, neprekosljiv kontrast.

Pixel Contrast Booster™: Najvišja raven kontrasta OLED v vsaki barvi
Televizor OLED s pomočjo tehnologije Picture Processor X1™ Ultimate združuje globoko črno barvo in naravno barvo OLED s tehnologijo Pixel Contrast Booster™, ter tako zagotavlja vrhunski barvni kontrast pri visoki svetilnosti. Gledana vsebina oživi z natančnimi podrobnostmi in živimi barvami.

Acoustic Surface Audio+™
Tehnologija Acoustic Surface Audio+™ poskrbi, da pride zvok do vas iz različnih smeri, podobno kot v koncertnih dvoranah. Dva sprožilnika in dva zmogljiva globokotonca nudijo večdimenzionalni zvok, s katerim se lahko potopite v popolnoma novo razvedrilno doživetje.

Način osrednjega televizijskega zvočnika: ključni dejavnik osupljivega zvoka
Uporabite zvočnik BRAVIA kot osrednji zvočnik in uživajte v izredno jasnem zvoku govora, vokalov in instrumentov. Preprosto povežite svoj sistem za domači kino in uživajte v osupljivem kinematografskem doživetju.

Studijska kakovost umerjenega načina za Netflix
Ta način je posebej oblikovan za izvirne vsebine Netflix in za prikaz enako kakovostne slike na televizorju kot v studijski različici. Z načinom Netflix Calibrated Mode sta ohranjena avtorjeva vizija in namen.

Tehnične podrobnosti
Ločljivost zaslona
4k Ultra HD (3840×2160), 4K UHD
Diagonala zaslona
194-196 cm (77”)
Internet tv
Android tv
Tehnologija zaslona
OLED
Oblika zaslona
raven
Indeks kakovosti slike
0
Usb priključek
da
Usb predvajanje
HDD snemanje, filmi, servis, zvok, slike
Brezžična povezava
IR, Wi-Fi direkt, Wi-Fi
3d tehnologija
ne
Razred energij. učinkovitosti
A
Poraba moči
211
Letna poraba energije
293
Garancija v letih
2

Mnenja strank

še ni mnenj.

Bodite prvi in ocenite “Tv sprejemnik android Sony 4K UHD KD77AG9BAEP”